Sunday, June 19, 2011

MUH ft. Hazama - Pokok (Lirik+Kord)

Ini satu lagi lagu yang membuat aku terpukau dek suara hazama. First aku dengar ialah versi MUH feat Nubhan. Tapi aku kurang berminat sangat sebab vokal nubhan kurang rock dan nampak tak sesuai dengan muzik MUH. Orang kata lagu Pokok ni asalnya hazama yang nyanyi.


Aku pun tanya la pakcik google, rupa-rupanya Hazama nyanyi lagi best! Barulah sesuai~ Ok, dah start layan sore hazama je skang. Aku letak lirik dan kord yang aku cari sendiri skali ni! Jamming jom!

Intro
A C#m Bm E

A
Tersesat malu bertanya
E
Tak tahu tak tahu ke mana
A E
Terlalu banyak alasannya
Duk terdiam

A
Menyusur di kaki lima
E
terlihat bayang wajah kelmarin
A E
Tersentuh hati bagai luruh

[1]
Bm
Tanya sama pokok
C#m
Apa sebab goyang
Bm A
Jawab angin yang goncang
Bm
Terbang burung terbang
C#m
Patah sayap diduga
D E A
Seandainya rebah kau masih ada

[2]
A
Terlalu mahu dan mahu
E
terlupa apa yang belum
A E
Terlalu banyak alasannya
Duduk terdiam

A
Tak mudah namun tak susah
E
terserah atas pilihan
A E
Tersentuh hati mula luruh

Ulang [1]

A
Nanana.. nananana..
E
Nanana.. nananana..
F#m E
Nanana.. nananana.. na…

F#m
Kau masih ada
E
Kau masih ada
F#m C#m A
Kau masih adaaa… ooooooooo!


Ulang [2]
D A
Tanya sama pokok…

2 comments:

Jom Buat Duit Percuma Hari Ini!