Monday, December 7, 2009

First Sketch to Blog!


Ini merupakan "simple" n "cincai" sketch yang baru je aku buat dalam 2minit yang lepas. HAHAHA Tajuk die..hm..ntah ler..takde lagi tajuk die.huhu. Pakai software paint je untuk sketch die ni. Then aku cari software photoshop kat laptop adik aku ni takde pulak. So pakai je la software PhotoScape ni. Ok la. tapi xsebest photoshop.. Adohai web design tak siap lagik....hu

4 comments:

  1. salam... ok dh. tp ni sketch... kemaskan lukisan. pkai pen gel hitam. nnti bleh kita wat komik skali... Wira Islam... lg best dr wira tunggal. haha...

    ReplyDelete
  2. aku lukih pakai komputer maa..xde scan kalu lukih atas kertas..huhu blaja sketching tu yg aku minat nih..

    ReplyDelete
  3. fuh... rajinnya sketch ngan komputer... pyh tu. Kalo aku mesti tension dgn mouse!

    ReplyDelete
  4. haa.aku melukis dari kecik lagi..blaja guna komputer start umur 12 tahun..tapi bese2 je..mouse bulat..bole rase..tapi mewarna hancurr!!

    ReplyDelete

Jom Buat Duit Percuma Hari Ini!