Thursday, February 24, 2011

Buat Minus One sendiri je!

Alhamdulillah, semalam 22 Febuari 2011, saya telah dapat menyiapkan ebook yang pertama saya. Saya tulis ebook ini berdasarkan pengalaman saya menghasilkan minus one sendiri. Saya seorang yang suka menyanyi. Sejak dari bangku sekolah memang saya terlibat secara langsung dalam aktiviti nyanyian terutamanya nasyid.

Saya sering mencari lagu-lagu minus one di internet. Memang bukan senang nak dapatkan minus one samaada di pasaran mahupun di internet. So, saya dan rakan-rakan sentiasa mencari alternatif untuk hasilkan minus one sendiri. Walaupun tidak sesempurna lagu asal, tapi ianya sudah cukup untuk mengiringi nyanyian kami di waktu itu.

Saya telah catat semua 3 kaedah menghasilkan minus one sendiri di Rahsia Minus One. Saya sebenarnya memang tidak pandai bermain alat muzik, dan oleh sebab itu saya sendiri yakin anda boleh hasilkan minus one dengan ketiga-tiga kaedah ini walaupun anda seorang yang langsung tidak tahu bermain alat muzik!

Mungkin anda masih blur dengan apa yang saya ceritakan di sini. Saya cadangkan anda untuk dapatkan edisi percuma RAHSIA MINUS ONE di bawah. Klik gambar!


Wednesday, February 16, 2011

Tolong saya! Zarul mesti marah saya buat macam ini!

Sebelum saya bercerita lebih lanjut, saya nak anda tonton video ni kejap.



Kontroversikan tajuk saya ni? hehe bukan apa sebenarnya saya baru je belajar sesuatu dari Zarul Umbrella. Tak rugi saya memiliki ebook Rahsia Vokal. Saya boleh belajar muzik dengan konsep yang betul.

Ok, dalam video di atas saya ada tunjukkan yang anda boleh bermain muzik dengan keyboard PC/laptop anda sahaja. Dan saya memang nak ajar anda macam mana nak main keyboard guna keyboard PC/laptop anda. Saya sedang siapkan video-video tutorial kepada ahli group Belajar Vokal di facebook.

Tak semua orang dapat akses video ni. Hanya untuk pembeli ebook RAHSIA VOKAL dari link http://rahsiavokal.tk ini sahaja!

Saya tak cerita banyak, sebab saya nak kongsikan banyak cerita dengan ahli group Belajar Vokal di Facebook. Jika anda nak jadi salah seorang ahli, sila dapatkan ebook Rahsia Vokal sekarang juga. Anda juga akan dapat Panduan Membaca Nota Muzik secara percuma!


Jom Buat Duit Percuma Hari Ini!