Thursday, February 24, 2011

Buat Minus One sendiri je!

Alhamdulillah, semalam 22 Febuari 2011, saya telah dapat menyiapkan ebook yang pertama saya. Saya tulis ebook ini berdasarkan pengalaman saya menghasilkan minus one sendiri. Saya seorang yang suka menyanyi. Sejak dari bangku sekolah memang saya terlibat secara langsung dalam aktiviti nyanyian terutamanya nasyid.

Saya sering mencari lagu-lagu minus one di internet. Memang bukan senang nak dapatkan minus one samaada di pasaran mahupun di internet. So, saya dan rakan-rakan sentiasa mencari alternatif untuk hasilkan minus one sendiri. Walaupun tidak sesempurna lagu asal, tapi ianya sudah cukup untuk mengiringi nyanyian kami di waktu itu.

Saya telah catat semua 3 kaedah menghasilkan minus one sendiri di Rahsia Minus One. Saya sebenarnya memang tidak pandai bermain alat muzik, dan oleh sebab itu saya sendiri yakin anda boleh hasilkan minus one dengan ketiga-tiga kaedah ini walaupun anda seorang yang langsung tidak tahu bermain alat muzik!

Mungkin anda masih blur dengan apa yang saya ceritakan di sini. Saya cadangkan anda untuk dapatkan edisi percuma RAHSIA MINUS ONE di bawah. Klik gambar!


1 comment:

Jom Buat Duit Percuma Hari Ini!