Wednesday, August 11, 2010

Perhatian!!

Aku agak sibuk dengan pembikinan blog baru aku. Sekarang blog baru aku sudah stabil dan kelihatan semakin baik. Korang boleh tengok-tengok kt OnlineKini. Insyaallah aku akn mula tulis artikel yang lebih elok dari yang ade kat sini. haha

Bukan bermakna yang kat sini xelok. Cuma kat sana akan di paparkan tulisan yang lebih glokal. Dan kat blog yang ni, aku akan update pasal karya2 aku. So segala lagu2 yang aku tulis dan video yg ntah pape aku akan update kat sini. Amacam?

Ha, kebetulan aku dah siapkan demo lagu Jangan Ada RaguMu. Nyanyian aku sendiri. Lirik dan lagu oleh Izzat Souteen (akulah tu) dan Faiz Yusof. Muzik yang best tu..ha cube teka?hehe Check this uot! oops Out!



No comments:

Post a Comment

Jom Buat Duit Percuma Hari Ini!