Sunday, December 19, 2010

Dengarkan SERUAN mereka!!!

Pernah dengar lagu Seruan dendangan lefthanded?ha best kan? tapi aku bukan nak cerita pasal dorang. Aku nak cerita pasal seruan yang ini. Siapa pernah dengar grup Da'i Nada? Grup ni dari Indonesia. Aku kenal grup ni pun dengar lagu Maly Rabbun Siwah atu versi Melayu dia 'Sejuta Harapan'. Serius dengar la beb. Best!! Tak pernah dengar? Nah aku bagi dengar~


Best tak? Nak cari lagu dorang ni susah. Puas dah aku selongkar kat google, tak jumpa. Takpe lah, aku pun download la video ni at least ade gak audio nak dengar. hehe. Kalau nak dengar versi arabic punye boleh la ke youtube taip la tajuk yang aku bagitau tadi. Ini ade sebiji lagi lagu yang masyuk, tajuk die takde. Tapi lagu memang sedap giler. Ala-ala lagu raihan gitu. Memang menusuk kalbu la. Aku tengok semula kat youtube tak dapat nak bukak jadi terpaksa la upload semula. Dengar meh!!

video

Amacam? apa pendapat korang pasal lagu ni? menusuk kalbu kan?sedap sungguh..terasa sampai dalam jiwa la kata orang. Aku punye la berangan nak nyanyi lagu ni. Kalau nak cari mp3 lagu ni jangan harap la, memang tak jumpa melainkan korang tau ape tajuk lagu ni. Aku ada cara camne nak dapatkan. Haha caranya download video then convert kepada audio. Ha, senang kan? itu satu hal.

Untuk siapa-siapa yang rasa nak recording sendiri aka karaoke boleh la amik minus one yang aku wat sendiri. Tapi aku da ubah sikit, ade cam intro dalam 22 saat. Ok la kan? try la download then record. Pas record boleh kasi aku dengar..heheh silekan..

Ni minus one lagu untitled ni :

No comments:

Post a Comment

Jom Buat Duit Percuma Hari Ini!